Bărbatul bătut de Dani Mocanu: „M-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața”

 

Bărbatul care a fost bătut în benzinăria din Pitești de Dani Mocanu, fratele lui și alți indivizi a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, cum s-a petrecut totul. În acest caz, poliția a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar manelistul și fratele lui, Nando Mocanu, sunt printre inculpați.

Ionuț Pletosu a dezvăluit că el a ajuns alături de alți trei prieteni la benzinăria respectivă pentru a purta o discuție cu Dani Mocanu și anturajul lui, cu privire la o „șicanare” verbală dintre un amic și un alt individ din acel grup. Bărbatul susține că el și amicii lui au fost luați la bătaie de cum au coborât din mașină, iar el a fost cel mai afectat.

„Am mers să discutăm cu privire la o șicanare pe care au avut-o, dar p șicanare verbală. Am ajuns acolo să discutăm, iar ei ne așteptau pregătiți cu răngi, cu săbii și tot felul de obiecte. Erau puși pe scandal. Când am coborât din mașină, au sărit direct la noi. Au lovit un priten de-al meu cu țeava. Când am văzut că totul decurge așa, m-am tras într-o parte. Văzându-mă pe mine în margiine, au venit și s-au năpustit asupra mea. Eu am sărit la Nando Mocanu, când l-am văzut cu țeava în mână, am sărit să-i iau țeava din mână, moment în care Dani Mocanu a venit și m-a lovit cu piciorul peste piciorul meu de sprijin. Cred că a avut intenția să mă trântească.”, a povestit bărbatul care a fost bătut în benzinăria din Pitești.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest