Bărbatul care l-a ucis pe iubitul Oanei Radu șochează în închisoare! Ce le-a cerut autorităților/ VIDEO

 

După ce le-a declarat război judecătorilor care l-au trimis în spatele gratiilor, criminalul fostului iubit al Oanei Radu a fost protagonistul unui show sinistru, iar ce le-a cerut autorităților este absolut halucinant!

În urmă cu un an, Oana Radu trecea prin clipe cumplite. Un bărbat i-a incendiat, cu sânge rece, iubitul de la vremea aceea, care s-a și stins din viață după câteva zile de luptă.

Acum, individul care i-a adus sfârșitul lui Alin, le declară război, judecătorilor care l-au trimis în spatele gratiilor. Răzvan Ionuț Drăghici, poreclit “Satana”, a solicitat să fie scos de urgență din pușcărie, pe motiv că penitenciarul nu îi oferă condiții decente de detenți. Și asta nu e tot! Cel care l-a ucis pe fostul iubit al artistei susține că locul lui nu este în închisoare, ci într-un spital de nebuni.

"Marți, 13 august, iubitul meu a plecat către Craiova, unde urma să își sustină examenul de licență. El nu mai locuia de 3 ani de zile în Craiova, noi locuiam de 3 ani în București. Marți, când cobora de la etajul 3, la etajul 2 unde locuia acest individ a aruncat două sticle cu benzină în el și l-a ars de viu.

El nu avea niciun conflict mai vechi cu acest băiat. Erau vecini de când erau mici, au locuit în același bloc. Nu știu dacă s-au certat vreodată. Omul era instabil. Dar nimeni nu îl lua în serios." a spus Oana Radu, în urmă cu ceva timp

În momentul în care a comis oribila crimă, asasinul lui Alin fusese scos de la spitalul de psihiatrie, pe semnătură, de către părinții lui, care erau obligați să îl supravegheze și să îi administreze tratamentul prescris de către psihiatru. Dacă judecătorii constată că Răzvan Drăghici nu avea discernământ în timpul faptei, acesta va fi scos din închisoare și va fi trimis la un spital de pshiatrie.

Din păcate, Alin nu și-a mai revenit, iar Oana Radu a încercat să îsi refacă viața. Astfel că artista este logodită cu antrenorul ei de fitness și încearcă să uite coșmarul prin care a trecut.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest