Bassam Dabbas, apariție spectaculoasă! Hainele și accesoriile au costat cât o garsonieră: „Nu mă interesează banii, mă interesează….”

 

Renumitul hairstylist se bucură de un mare succes și a acumulat o avere impresionantă. La un eveniment recent, el a surprins pe toată lumea cu o ținută excentrică evaluată la peste 30.000 de euro. Pentru a-și păstra o imagine impecabilă, Bassam Dabbas nu ezită să facă investiții considerabile.

De-a lungul timpului, publicul s-a obișnuit cu aparițiile spectaculoase ale celebrului hairstylist, dar de această dată chiar și el a fost uimit. Succesul său remarcabil în România nu se limitează doar la talentul său în domeniul coafurilor, ci și la modul în care se prezintă în societate. Cu toate acestea, costurile pentru a avea o astfel de apariție nu sunt deloc neglijabile, fiind comparabile cu prețul unui garsoniere.

”Toată lumea mă întreabă de calcule. Nu mă interesează banii, mă interesează să arăt impecabil. Când vrei să arăți perfect, cam costă. Doar pantalonii și sacoul au fost aproape 4.000 euro. Au fost lucrate manual. Colierul aproape 20.000 de euro. Nu ținutele și accesoriile, cât eu sunt o avere.”, a declarat Bassam Dabbas.

Hairstylistul a vorbit și despre afacerea lui în care a băgat o grămadă de bani, precizând că nu mai e dispus să investească: ”În afacerea mea deja am investit destul de mult. Sunt mulțumit, acum am schimbat salonul, l-am mărit. Echipa este mult mai mare, deja suntem 50 de persoane. Deocamdată stau să mă liniștesc, să muncesc și să îmi văd de treaba mea.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest