Bassam Dabbas, regele coafurilor din România, jefuit într-o sală de fitness! Suma impresionantă de care a fost deposedat!

 

Hairstylist-ul vedetelor a fost prădat într-o sală de fitness din București de către doi minori. Cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

Bassam Dabbas, cel supranumit regale coafurilor din România, a avut parte de o întâmplare deloc plăcută. Aflat la o sală de fitness din Capitală, el a fost deposedat de bunurile pe care le avea închise în vestiar, în rucsacul hairstylist-ului vedetelor aflându-se și o sumă impresionantă: aproximativ 60.000 de lei. Bassam Dabbas a făcut imediat plângere la poliție, iar oamenii legii i-au identificat pe făptuitori: doi minori, cu vârste de 16 și 17 ani.  

 

"Am intrat la sală, m-am schimbat. Erau două-trei persoane, trei persoane, arătau dificil la faţă, şi erau în vestiar. "M-am dus după ei, nu i-am găsit, am sunat la Poliţie şi a venit Poliţia în 5 minute, a luat amprente, a luat tot ce trebuie", a povestit Bassam Dabbas

 

Poliția i-a reținut pe cei doi tineri, care au fost între timp arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzați de furt calificat. Totodată, din comunicatul remis de oamenii legii reiese că în acțiune ar mai fi fost implicat cel puțin un bărbat de 42 de ani.

 

„Cercetările au fost declanșate la data de 29 iulie a.c., când Secția 8 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri, printre care și suma de aproximativ 60.000 lei, din vestiarul ce era asigurat cu cheie, în timp ce se afla într-o sală de fitness din Sectorul 2.

 

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, care ar fi pătruns în vestiarul sălii de fitness și ar fi forțat butucul ușii de acces de la cutia în care erau depozitate bunurile persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un rucsac ce continea aproximativ 60.000 de lei”, transmite poliția.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest