Bat clopote de nuntă pentru Mihaela Rădulescu? Întâlnirea de gradul 0 care dovedește tot!

 
+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu se pregăteşte să facă pasul cel mare! Diva a avut întâlnire de gradul 0 cu familia şi toată lumea se intreabă acum dacă bat clopote de nuntă!

Mihaela Rădulescu şi Felix se pregătesc să facă pasul cel mare! Adică spre altar! Şi nu am fi spus asta, dacă nu am fi văzut că cei doi au reunit toată familia. De fapt au mers cu toţii la ei, în vizită. Adică, pardon! Fratele ei şi cumnata au mers să îi ajute la renovat. Un alt lucru care ne trimite la gândul că se pregătesc de nuntă şi că în calitate de soţ şi soţie să locuiască într-o casă mult mai mare, amenajată pe gustul lor.

Şi s-au apucat serios de treabă. Adică fratele ei muncea cot la cot cu muncitorii, cumnata trăgea şi ea din greu, dar nici Mihaela şi Felix nu s-au lăsat mai prejos. Dar nu vă speriaţi, că au mai luat şi pauze. Şi au mers să se plimbe. Nu în formulă de 4, ci cu toţii. Mai exact, şi cu părinţii lui Felix.

Exact! Aceasta este pentru prima dată când îi vedem împreună şi atât de fericiţi. Ei, a făcut diva noastră ce a făcut şi uite cum a intrat pe sub pielea posibililor socri. Cine ştie? Poate urmează să primească inelul.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună din 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el imediat după ce s-a despărţit de Dani Oţil. Aceasta este mama unui băiat, pe nume Ayan, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest