Bat clopotele de nuntă în showbiz! Cătălina Ponor se mărită cu fostul soț al unei vedete din România! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Cătălina Ponor, după ce a primit inelul de logodnă din partea bărbatului alături de care se vede tot restul vieții. Fosta gimnastă se iubește cu fostul soț al unei vedete din România de mai bine de doi ani!

Cătălina Ponor trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de doi ani, cu fostul soțul al Juliei Chelaru, Bogdan Jianu. Și chiar dacă diferența de vârstă între ei este de 18 ani, acest aspect nu a reprezentat nicio clipă un impediment în relația celor doi. 

Cătălina Ponor a primit un inel de logodnă superb, cu diamante și a făcut marele anunț pe contul ei de instagram acolo unde a postat un mesaj emoționant, dar și o imagine cu bijuteria pe care o va purta pe deget tot restul vieții.

”Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața ️ Te iubesc, Bogdan Jianu”, a scris fosta gimnastă.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de pe vremea când bărbatul era încă însurat cu artista Julia Chelaru. Iar gimnasta se iubea cu sportivul portorican Tommy Ramos, însa extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. Abia la începutul acestui an, fosta gimnastă a recunoscut că este îndrăgostită din nou.

Cu fiecare zi care trecea, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au decis că este momentul să nu se mai ascundă. Ambii sunt pasionați de sport și echitație și au o relație foarte frumoasă. Tot el i-a predat primele lecții de călărie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată și spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat “Laleaua Neagră și Dracula”.

Cătălinei i se spunea “Laleaua Neagră”, iar Bogdan și-a căpătat acest nume după ce l-a interpretat pe Vlad Țepeș într-un film.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest