Bat clopotele de nuntă în showbiz! Feli s-a logodit cu tatăl fetiței sale: „Accept să îți fiu soție!”

 

Feli a fost cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale și a zis un mare „DA!”. Îndrăgita cântăreață a făcut marele anunț pe pagina sa de socializare, unde a înșiruit motivele pentru care alege să îi fie alături toată viața lui Cătălin.

Deși sunt într-o relație de mai bine de trei ani, lumea a aflat de idila dintre Feli și Cătălin, abia în momentul în care artista a rămas însărcinată. Cei doi sunt părinții unei frumoase fetițe care va împlini doi anișori, în noiembrie, iar acum au decis că este momentul să treacă și la un alt nivel al relatiei.

”Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.”, a scris Feli în dreptul unei fotografii pe pagina ei de Instagram, unde a dat marea veste!

Cum s-a desfășurat cererea în căsătorie

Feli a dezvăluit pentru unica.ro că cererea în căsătorie a fost extrem de emoționantă, încât i-a dat răspunsul lui Cătălin, abia după ce a întrebat-o a doua oară dacă vrea să îi fie soție.

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme.(...)  S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!” a dezvălui Feli pentru unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest