Scandalul Dolăneştilor continuă! Dragoș aruncă bomba!

 
+2 click pentru
galerie

Ion Dolănescu se răsuceşte în mormânt! Îndrăgitul interpret le-a lăsat copiilor săi o avere consistentă, pe care cei doi frați nu reușesc să o împartă în mod egal.

În câteva zile se împlinesc cinci ani de când părintele lor a trecut la cele veşnice, moment în care fiii ar trebui să îşi dea mâna şi să-i facă o pomană răposatului. Rămâne de văzut dacă Ionuţ şi Dragoş vor ajunge, într-un final, la o înţelegere sau vor continua să se înţepe reciproc.

Pe 18 martie ar fi ultimul termen în procesul care îi macină pe fraţii Dolănescu de atâta amar de vreme. Avocaţii poartă tratative, doar-doar i-or împăca pe cei doi.

Deşi, la penultima înfăţişare, Ionuţ a promis că va împărţi bunurile cu fratele său într-un mod convenabil pentru amândoi, fiul cel mare al interpretului aruncă bomba.

„Ionuţ a dispărut de pe radar, n-a mai răspuns în ultima vreme la telefon. Vreau să terminăm zilele acestea războiul, cu atât mai mult cu cât pe 19 martie se împlinesc cinci ani de la decesul tatălui nostru şi trebuie să-i facem pomană."

Încetarea războiului presupune ca Ionuţ să îi achite lui Dragoş 150.000 de euro, bani de care pare să nu fi făcut încă rost.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest