Bătălia gradelor între Gheorghe Turda și Mioara Velicu. Răspunsul artistei în exclusivitate la Antena Stars: ”Scena nu are nicio treabă cu medaliile”

 

Contrele dintre Mioara Velicu și Gheorghe Turda par că nu se mai opresc, cei doi artiști pornind un mega-scandal.

În cadrul unei emisiuni, întrebată dacă s-a pensionat mai devreme din cauza lui Gheorghe Turda, Mioara Velicu a lansat un atac virulent, explicând cum a plecat de la Ansamblul Ciocârlia: „Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou.Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu, fără să îmi spună: pleacă!”

 

Replica lui Gheorghe Turda nu s-a lăsat prea mult așteptată. În exclusivitate la Antena Stars, acesta a spus că Mioara Velicu s-a folosit de colegii ei și nu și-a primit gradele în mod corect: ''Ea este o mincinoasă și se folosește de minciunile ei, lovind în colegii noștri de breaslă. Ea se erija că este mare vedetă și că vrea să le depășească pe Maria Ciobanu, Irina Loghin, Cristoreanu și alte vedete din Ciocârlia în vremea aceea. Nu se poate! Și atunci a lovit în dreapta și în stânga să i se aprobe și nu i s-a aprobat. A vrut să plece din Ciocârlia din cauză că nu i s-a aprobat de Minister, până la mine erau alte uși de deschis. Nu puteam eu să aprob în fața ministrului. Eu am primit gradele pe bune, ea a fost cam ciripitoare”.

 

Solista a simțit nevoia să intervină. Ea a mărturisit că este mândră de toată munca depusă în tot acest timp și consideră că scena nu are nicio treabă cu titlurile, dar nici medaliile câștigate de-a lungul timpului. ''Dacă există vreunul dintre colegi care crede că i-am făcut rău să vină să spună. Să știți că spunând că este mediocră la Ansamblul Ciocârlia am ajuns unde am ajuns plecând de acolo. Sunt foarte mândră pentru că am făcut totul pe muncă cinstită, nu am avut un grad în Ciocârlia, nu am făcut nimic ca să ajung nu știu unde. Scena nu are nicio treabă cu titlurile, cu medaliile'', a declarat Mioara Velicu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest