Bea această băutură în fiecare dimineaţă, iar într-o săptămână slăbeşti 2 kilograme şi elimini toxinele!

 

Peste tot se vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă şi despre importanţa ei. Mulţi încearcă să îşi creeze un regim de viaţă mai echlibrat, dar din diverse motive şi în special din cauza programului de la serviciu, nu reuşesc să respecte anumite reguli.

Alimentele pe care le consumăm, aerul pe care îl respirăm, produsele cosmetice pe care le folosim, toate aduc diferite toxine în organism. Există totuşi câteva soluţii care pot elimina cu succes aceste toxine din organism.
 
Iată o reţetă simplă, care se poate prepara acasă, iar ingredientele necesare sunt accesibile. Este vorba despre o băutură care se consumă imediat după trezire, pe stomacul gol, după ce te-ai spălat pe dinţi, conform site-ului secretele.com.

Trebuie să bei două pahare (200 de ml), iar după30 de minute poţi servi micul dejun.

Ingrediente:

- 200 de ml de apă

- Sucul de la 2 lămâi  

- 2 lingurițe de oțet de mere

- 2 lingurițe de miere 

- o jumătate de linguriță de ghimbir pudră

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele foarte bine, până se obţine un preparat omogen.

Acest amestec curăţă organismul de toxine, efectele se vor simţi în mai puţin de 7 zile. Într-o săptămână ar trebui să slăbeşti aproximativ 2 kilogram e, iar dacă urmezi tratamentul timp de o lună de zile, poţi slăbi până la 7-8 kilograme. Este important să încerci să adopţi şi un regim alimentar sănătos, iar exerciţiile fizice sunt de asemenea indicate pentru ca rezultatele să fie maxime.

Foto: Hepta

M.T.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest