Bea un litru de suc de roşii pe zi şi vei scăpa de toate afecţiunile stomacului

 

Roşiile sunt preferate de mulţi oameni, atât pentru gustul lor delicios, cât şi pentru beneficiile senzaţionale pe care le au asupra organismului. Sucul acestor legume are o putere incredibilă în îmbunătățirea sănătății, prin conţinutul său bogat de vitamine şi minerale.

Sucul de roşii conţine minerale, cum ar fi, magneziu și fosfor, precum și în vitaminele A, K, B1, B2, B3, B5 și B6. Acestea sunt extrem de benefice pentru sănătate, și protejează în mod eficient pielea și părul, conform site-ului secretele.com. 

Sucul de roșii reduce riscul de cancer și, în același timp, scade nivelul colesterolului rău. Conține licopen, o substanță ce contribuie la scăderea riscul de cancer de prostată și apariția afecțiunilor cardiovasculare, în timp ce cantitatea de fibre și apa din tomate este extrem de utilă pentru colon. De asemenea, ușurează problemele oamenilor cauzate de digestie, cum ar fi constipația și diareea. 

Un pahar cu suc de roșii îți oferă peste 70% din necesarul zilnic de vitamină C. Acest suc îți protejează sistemul imunitar de anumite deficiente. Datorită conținutului mare de vitamină C, previne infecțiile și stimulează metabolismul.

Antioxidanții puternici din sucul de roșii previn degenerarea celulor osoase, în special în rândul femeilor aflate la menopauză, un pahar cu suc de roșii consumat zilnic fiind de mare ajutor în procesul de întărire al oaselor. De asemenea, antioxidanții ce se regăsesc în sucul de roșii ajută în prevenirea diabetului, astmului și bolilor de inimă. 

Mai mult decât atât, sucul de roșii ajută şi la prevenirea și tratarea osteoporozei. 

Bea un litru de suc de roșii pe zi, timp de 21 de zile şi te vei simţi în fiecare zi mai bine. Dacă suferi de ulcer sau hiperaciditatea gastrică, aceste probleme se vor rezolva.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest