Becali își încurajează mama: "Fii tare că Dumnezeu nu o să ne lase"

 

Încă o zi de suferinţă pentru Gigi Becali. Patronul Stelei nu se dă bătut și îşi pregăteşte strategia de atac cu noua avocată, cea care l-a scos de după gratii şi pe Cristoan Cioacă. În ciuda bolii şi a suferinţei, Becali îşi îmbărbătează mama din spatele gratiilor.

Magistraţii i-au respins lui Becali cererea de întrerupere a pedepsei. Patronul Stelei a aflat vestea de la televizor, în închisoare. Tot la televizor, Alexandrina l-a văzut pe băiatul ei pentru prima dată cu gulerul cervical. I s-a părut slăbit şi îmbătrânit și se teme că în celulă, boala i se va agrava.

Latifundiarul din Piperai a cerut să fie lăsat 3 luni în libertate ca să se poată opera în Germania, la medicul curant, dar a primit răspuns negativ. A contestat decizia şi i-a făcut şi plângere penală medicului legist de la ultima expertiză. Becali va face plângere şi la CEDO. Până atunci, vrea să trimită o plângere la Camera Deputaţilor.

Avocata Maria Vas este ferm convinsă că în cazul lui Gigi Becali s-a greşit atunci când s-a consemnat că operaţia poate fi făcută şi într-un spital de stat.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest