Becali, probleme mari de sănătate!

 

Gigi Becali a ieşit, azi, pentru câteva ore, din penitenciar. Din păcate, nu pentru o plimbare, ci pentru o vizită la un spital din Constanţa. Problemele cu spatele s-au agravat de când latifundiarul este închis, aşa că a avut nevoie de o investigaţie serioasă

Ghinion după ghinion pentru Gigi Becali. A ieşit câteva ore din închisoare, dar nu la plimbare. Latifundiarul a fost transportat la un spital din Constanţa, pentru că avea dureri mari la coloană vertebrală.

Becali are o afecţiune la nivelul regiunii cervicale a coloanei, pe care a tratat-o timp de 30 de ani, înainte de a fi încarcerat. Dar cum nu a mai continuat tratamentul, problema s-ar fi agravat, iar omul de afaceri a ajuns să aibă dureri insuportabile.

Iar veștile proaste continuă să curgă pentru patronul Stelei. Nu va putea munci la clubul de fotbal deținut de Gheorghe Hagi. Becali nu a fost selecționat de comisia Penitenciarului Poarta Albă să facă parte din primul lot de deținuți care vor lucra la club. Mai are, însă, o șansă săptămâna viitoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest