Bei acest amestec și slăbești 10 kilograme. Bonus: îți cureți și colonul de toxine

 

Produsele naturiste ne ajută să avem grijă de sănătatea noastră, mai ales în secolul vitezei când cazurile de cancer la colon sunt tot mai des întâlnite. Cu acest preparat poți să scapi rapid de kilogramele în plus, dar mai ales îți cureți corpul de toxine.

Acum poți înlătura toxinele din colon simplu, rapid și eficient. Poți slăbi 10 kilograme în trei săptâmâni fără să depui efort. Acest preparat natural este bogat în fibre și nutrienți esențiali care îți garantează o sănătate de fier.

Ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 măr, o cană de apă, o lingură de semințe de in, o lingură de miere și o lingură de semințe de chia.

Se taie mărul în bucăți și se adaugă în blender alături de miere și apă. Se amestecă bine apoi se adaugă semințele de in și chia.

Se consumă o dată pe zi, timp de trei săptămâni. Rezultatele sunt vizibile în scurt timp. Amestecul are rolul de a curăța complet colonul și de a îmbunătăți sănătatea generală. Ca bonus o să vă ajute să slăbiți, accelerând și îmbunătățind metabolismul.

Pentru a nu neutraliza efectele băuturii este bine să evitați consumul alimentelor procesate, fast food și alimentelor bogate în zahăr.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest