Bella Santiago nu se mai mărită! De ce a anulat nunta: „Aveam rochia și invitațiile date” VIDEO

 

Bella Santiago nu se mai mărită! Artista trebuia să îmbrace rochia de mireasă în cursul acestui an, însă pe ultima sută de metri a anulat marele eveniment! Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” vedeta a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia a trebuit să își contramandeze toate planurile.

Pandemia de coronavirus i-a dat mari bătăi de cap și Bellei Santiago, care a fost nevoită să își anuleze nunta din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul actual. Câștigătoarea a dezvăluit că avea absolut totul pregătit pentru ziua cea mare, de la rochia de mireasă, până la invitațiile date persoanelor apropiate.

Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul...”, a spus Bella Santiago în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Planurile Bellei Santiago nu au avut de suferit doar din punct de vedere al organizării nunții, ci și al afacerilor pe care le deține. Câștigătoarea X Factor și iubitul ei au un restaurant care nu mai are profit, din cauza pandemiei de coronavirus, iar recent și-au deschis și o cofetărie în Capitală, unde nici acolo lucrurile nu sunt prea roz.

Pe ce dată trebuia să aibă loc nunta

Înainte ca pandemia de coronavirus să facă ravagii pe întreaga planetă, Bella Santiago voia să se căsătorească pe 9 mai 2020, unde invitase aproximativ 100 de persoane. Ulterior, data s-a decalat, insă pentru că pericolul infectării nu a trecut, a decis, alături de iubitul ei, să anuleze definitiv nunta.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest