Bella Santiago, planuri pentru o nouă naștere: „Să fiu doar o dată însărcinată, dar să avem doi copii”

 

Artista depune eforturi susținute de mai bine de doi ani să devină iarăși mămică. În tot acest timp a identificat și cauza care a împiedicat-o.

 

Bella Santiago este căsătorită de mai bine de patru ani cu kinetoperapeutul Nicolae Grigore. Cântăreața cu origini filipineze are o fetiță, în vârstă de zece ani, dintr-o relație anterioară. Vedeta nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicei ei, iar asta pentru că a dispărut imediat după ce vedeta a născut. Bărbatul a plecat și nu s-a mai întors, lăsând-o pe artistă singură cu un copil. Actualul soț a prins însă drag repede de copilă, pe care a vrut chiar să o înfieze.

 

Totuși, cuplul își dorește nespus o familie și mai numeroasă, iar de aceea depune eforturi intense în această direcție. În exclusivitate la Antena Stars, Bella Santiago a mărturisit că-și dorește mult de tot să aibă gemeni. Ea a mai spus că de doi ani încearcă să devină mamă din nou, însă fără sorți de izbândă pentru moment.

 

„Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu că vreau să fac. Vrem să avem gemeni ca să fiu doar o dată însărcinată, dar să avem doi copii (râde). Vreau și fetiță și băiat, orice, dar să ne dea Dumnezeu. Voi fi foarte fericită și mulțumită. Eu abia aștept se devin mamă. Încercăm și așteptăm de mult, dar când o vrea Dumnezeu. Cred că sunt doi ani de când încercăm, dar nu mă demotivez”, a declarat cântăreața.

 

Lipsa rezultatelor i-a făcut pe cei doi soți să creadă că ar putea fi vorba despre probleme de natură medicală, drept urmare au consultat specialiști în domeniu. Aceștia le-au transmis că nu sunt probleme de sănătate și au pus nereușitele pe fond de stres.

 

„Nu vrem să apelăm la tratamente, vrem ca totul să decurgă normal. Noi am fost la doctor deja, dar a zis că nu avem probleme, doar trebuie să fim relaxați. Cred că din cauza stresului nu am rămas însărcinată”, a dezvăluit Bella Santiago.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest