Bella Santiago s-a sărbătorit de Ziua Națională: ”Eu spun că sunt româncă!”

 

Cântăreața de origine filipineză spune că se simte excelent în România și a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum și-a sărbătorit ziua de naștere.

 

Ziua de naștere a Bellei Santiago a fost la data de 1 decembrie, fix când românii sărbătoresc Ziua Națională. Această coincidență o încântă pe artista de origine filipineză, care într-un interviu acordat Antena Stars a mărturisit că se simte româncă. Ea a precizat și ce cadou special a primit din partea soțului ei, un microfon pe care și-l dorea foarte tare.

 

„Eu spun că sunt româncă, pentru că destinul m-a adus în România și chiar eram suprinsă că ziua mea de naștere este de ziua României. Este exact și anul, și data, și luna. Astăzi m-am trezit târziu, am stat cu cea mică, dar am fost foarte ocupată. Soțul meu mi-a spus astăzi că este foarte fericit că sunt lângă el și mă iubește foarte mult, iar de ziua mea mi-a dat un microfon de înregistrare, pe care mi-l doream de mult”, a declarat cântăreața.

 

Arista se simte binecuvântată cu job-ul pe care îl are. Totodată, ea a precizat în cadrul interviului acordat ce va face de sărbătorile de iarnă: „Când sunt pe scenă și cânt îmi place foarte mult și mă distrez, adică acum o să cânt, dar nu simt că muncesc, pentru că fac ceea ce îmi place și ceea ce iubesc. Sărbătorile le vom petrece la munte sau la mare, undeva unde e liniște. De Revelion o să am concert în Timișoara, acolo departe de București și o să fiu și alături de soțul meu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest