Ben Affleck a oprit filmările pentru „Gone Girl”, după ce a refuzat să poarte o șapcă într-o scenă!

 

Revoltă pe platourile de filmare pentru „Gone Girl”, după ce Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă într-o scenă! Filmările au fost oprite pentru patru zile, până când a fost găsită o soluție care să le convină tuturor.

Ben Affleck a stârnit un real val de controverse după ce a refuzat să poarte o șapcă într-o scenă a filmului „Gone Girl”. Actorul de la Hollywood este un fan înfocat al echipei Boston Red Sox, iar șapca pe care ar fi trebuit să și-o pună pe cap era inscripționată cu simbolul echipei New York Yankees, fiind rivala celei pe care el o susține!

„I-am spus: David, te iubesc, aş face orice pentru tine. Dar nu voi purta o şapcă Yankees. Nu pot. Nu pot să o port pentru că va fi o problemă. Nu pot să fac asta. Şi nu am putut să mi-o pun pe cap”, a declarat Ben Affleck pentru The New York Times.

În ciuda insistențelor regizorului David Fincher, actorul nu a cedat presiunii! „A fost o revoltă. M-am împotrivit. A fost revolta unui singur om împotriva Yankees”, a precizat actorul.

Pentru că nu a fost cale de înțelegere, filmările au fost oprite timp de patru zile, perioadă în care s-a căutat o soluție pentru problemă. Regizorul și actorul au ajuns la un compromis, în cele din urmă, iar personajul lui Benn Affleck a purtat o șapcă Mets, fiind o altă echipă de baseball din New York.

Comportamentul actorului de la Hollywood a fost catalogat drept „neprofesionist” de regizorul David Fincher, potrivit cinemagia.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest