Beniamin se înțelege perfect cu fetițele Danei Roba: „Un erou pe care-l iubim enorm”

 

Chantal și Celine, cele două fetiție ale Danei Roba cu Daniel Balaciu, se înțeleg de minune cu noul iubit al mamei.

Beniamin s-a integrat perfect în familia Danei Roba. A fost punctul de sprijin al make-up artistei după drama pe care aceasta a trăit-o în vara lui 2023, când a fost lăsată într-o baltă de sânge de Daniel Balaciu. Fostul iubit din adolescență al make-up artistei nu doar că a reușit să o recucerească pe aceasta, ci și pe cele două copile ale ei, Chantal și Celine.

„Avem un erou pe care îl iubim enorm de mult, este tatăl vitreg al fetițelor mele. Consider că unele fotografii nu au nevoie de descriere”, a spus Dana Roba, într-un mesaj postat pe Instagram.

Make-up artista ia în calcul, din ce în ce mai serios, să se mute definitiv din România. „Mă gândesc foarte mult, după ce termin cu partajul și cu toate astea, vreau să vând tot și să mă mut în altă țară, pentru siguranța copiilor mei. Eu nu vreau ca fetele mele, când ajung la școală, să li se spună: „Eu știu că tatăl tău a lovit-o cu ciocanul în cap pe mama ta”, cum s-a întâmplat cu Celine, la grădiniță”, spunea Dana Roba, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest