Benone Sinulescu, prădat de hoţi! I-au furat munca de tot anul şi au lăsat dezastru în urmă! VIDEO

 

Benone Sinulescu a fost prădat de hoţi! Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost nu o dată, ci de trei ori, victima infractorilor. Artistul a spus ce măsuri şi-a luat pentru a se feri de răufăcători.

S-a retras din lumina reflectoarelor pentru a sta mai mult alături de familie și pentru a se ocupa de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale: grădinăritul. Dar cu toate acestea, riscul celebrităţii nu a dispărut. Interpretul de muzică populară a fost prădat de trei ori de hoţi, care i-au furat răsadurile de care a avut grijă ca ochii de cap. Artistul şi-a montat camere de supraveghere pentru a-i prinde pe cei care au atentat la munca lui de grădinar.

„Mi-e drag să încalţ cizmele de cauciuc şi să muncesc la răsaduri. Anul acesta mi le-au furat de trei ori. Până nu am pus camerele de luat vederi, nouă la număr, nu am făcut nimic. Pentru că nu e de glumit. Apoi, am făcut solar şi am reuşit să salvăm recolta din acest an. Probabil s-a dus vorba că avem de toate în grădina noastră şi aşa s-au gândit să ne calce hoţii. Oamenii sunt invidioşi, nu ştiu ce or avea în cap. Noi ştim cine le-a luat, dar nu am vrut să facem scandal. Însă, dacă nu se opresc, vom lua măsuri”, a spus Benone Sinulescu, pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest