Berna a ajuns la spital după ce s-a despărțit de iubit: „Am fost pe perfuzii!”

 

Blondina nu a reușit să treacă peste separarea de fostul partener și a avut nevoie de ajutor de specialitate.

 

Bernadette suferă teribil după ce l-a pierdut în urmă cu câteva săptămâni pe Radu, iubitul ei. Despărțirea a lăsat urme adânci, fata a clacat și drept urmare a avut nevoie de ajutor medical, ajungând de urgență la spital. În exclusivitate la Antena Stars, blondina a povestit calvarul prin care a trecut după ce povestea de iubire cu Radu s-a încheiat.

 

Blondina nu a digerat bine despărțirea, de fapt nu a mai putut digera la propriu mai nimic. Ea s-a lăsat pradă tristeții și nu a mai mâncat nimic. În mod firesc, organismul său a slăbit, iar imunitatea a scăzut. Vedeta a spus că era tot ce îi lipsea, având în vedere că a identificat că are probleme și la inimă, drept pentru care este predispusă atacurilor de panică.

 

''De o săptămână jumate nu prea pot să mai mânănc absolut deloc, mi-a fost foarte rău și am stări de vomă. Am ajuns la perfuzii că mi-a scăzut foarte rău imunitatea și nu mai am vitamine în corp. M-am dus la spital, că nu mai puteam. N-am mâncat 3 zile nimic. Medicii mi-au spus că este lipsă de calciu și că am imunitatea scăzută. Eu am și problome cu inima și fac foarte ușor atac de panică''a declarat Bernadette în exclusivitate la Antena Stars.

 

Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la despărțirea de Radu, Bernadette nu-și să semne că-și revine. Și asta pentru că e prea sensibilă și emotivă, potrivit propriilor mărturisiri. ''Eu sunt foarte emotivă și sensibilă, îmi fac foarte multe gânduri. Îmi este frică. Am de gând să trec peste aceste lucruri, pentru că sunt foarte slăbită în ultima perioadă și simt că nu sunt eu fata asta, dar sper să-mi revin și să fie totul bine''a declarat Bernadette în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest