Betty a dat din casă! Este sau nu, din nou, Roxana Dobre, însărcinată cu Florin Salam: „Merită amândoi”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Fiica lui Florin Salam a intrat în direct la „Showbiz Report”, prin intermediul unei conferințe video, unde a vorbit cu lux de amănunte despre relația dintre tatăl său și Roxana Dobre, cât și dacă este adevărat că manelistul va fi, din nou, tatic.

Florin Salam a reușit să uluiască pe toată lumea, zilele trecute, după ce a făcut marele anunț și a dezvăluit că este mai pregătit ca niciodată să se căsătorească cu femeia visurilor sale, după o relație de șase ani și după ce au devenit părinții a trei copii.

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!”, a fost anunțul lui Florin Salam.

Așa cum era de așteptat, toată familia manelistului a fost încântată de vestea primită, iar Betty, fiica lui Florin Salam, ardea de nerăbdare ca cei doi să treacă la următorul nivel.  

„Îmi doream de mult să se întâmple. Au o vârstă și sunt de mulți ani împreună. Sunt foarte bucuroasă pentru ei. Merită amândoi”, a spus Betty.

Cât despre presupusa sarcină a Roxanei Dobre, Betty a dezvăluit că sunt doar niște zvonuri, dat fiind că bruneta nu mai poate aduce niciun copil pe lume, după cele trei intervenții de cezariană pe care le-a avut. „Nu, nu. Deja are trei copii, toate nașterile au fost prin cezariană”, a spus Betty.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest