Betty Salam, cu iubitul la eveniment! Ce spune Florin Salam despre ginere?

 

Relaţia dintre Betty Salam şi iubitul său, Cătălin, merge ca pe roate! Dar oare ce spune tata socru' despre asta? Artista şi băiatul cu care se iubeşte ne-au povestit cum a fost prima întâlnire cu manelistul.

La anii ei, se poate lăuda cu succes, dar şi cu o poveste frumoasă de dragoste... Şi se pare că şi tata socru îl place. Betty şi Cătălin îşi amintesc şi acum destul de clar prima întâlnire cu Florin Salam ca iubit şi iubită.

"Am avut mari emoţii, dar i-am spus. Că am cunoscut un băiat, şi m-a întrebat câţi ani are, i-am spus şi apoi s-a obişnuit cu ideea că mi-am făcut prieten... fiind primul meu prieten...", a mărturisit Betty.

Şi Cătălin îşi aminteşte la fel de fidel momentul în care şi-a cunoscut viitorul posibil socru.
"Prima dată ne-am cunoscut la ziua lui Dani anul trecut,  şi se plimba de colo colo, îl aştepta, când vine, nu mai vine, ce face, cum face... Pentru că el abia venise din America şi l-am tot aşteptat, dar l-a cunoscut şi a stat cu el, a făcut o băută....", au declarat cei doi.

Cine e Betty Salam
Betty îi calcă pe urme tatălui său celebru, Florin Salam. Este una dintre tinerele artiste care fac furori în industria muzicală românească cu piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o când era copil. Betty are o relaţie amoroasă cu un bărbat pe nume Cătălin.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest