Betty Stoian, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Salam: „Avea nevoie de o pauză” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Betty Stoian a spus care este situaţia actuală de sănătate a tatălui său, Florin Salam. Celebrul manelist s-a confruntat cu câteva probleme, motiv pentru care a plecat în strainătate, la o clinică din Viena.

Stresul şi oboseala şi-au făcut simţite prezenţa! Florin Salam a decis să îşi ia o pauză de la toată activitatea, după ce a ajuns la limita epuizării. După ce artistul a transmis o serie de mesaje în care a dat de înţeles că vrea să se retragă din industria care l-a făcut celebru, fiica lui, Betty Salam a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său şi a dezvăluit care sunt adevăratele planuri ale artistului.

"E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl vad, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul asta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să faca lucrul asta. Nu s-a operat, este bine, dar un om cand muncește foarte mult, el a muncit de la 15 ani până la vârsta asa în fiecare zi și de cinci ori pe zi. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan.", a declarat Betty Stoian, la Antena Stars.

Betty Stoian, totul despre rolul despre mămică

De când a dat naştere, Betty Stoian s-a schimbat total. A devenit mult mai responsabilă şi mai matură de când a devenit mămica lui Matthias Ştefan. Cât despre cel mic spune că deşi este un copil liniştit şi deştept, are momente de năzdrăvănie, iar atunci intervine latura sa autoritară în ceea ce priveşte educarea lui.

„E mai greu să fii mamă de băiat, decât mamă de fată, pentru că sunt mai multe. Nu neapărat probleme, vor fi discuţii între ei, între băieţi. Băieţii suferă din dragoste, chiar dacă nu vor să arate lucrul acesta şi atunci, eu trebuie să fiu alături de el, atât eu, cât şi tatăl lui. Sunt şi dură, dar când văd că nu i-a convenit lui felul în care i-am vorbit, imediat mă duc să-l pup. Asta nu-mi place la mine, pentru că cedez imediat, dar e mic deocamdată şi probabil nu o să mai fiu așa, zic eu. Nu se ocupă el de alea, el nu sta pe instagram sau Facebook. Nici măcar nu are telefon, are telefon fără cameră, nu ştiu absolut nimic. Nu ştiu când o să reînceapă” a mai spus Betty Stoian


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest