Beyonce de România a vorbit din nou cu iubitul bătăuş: "Mi-a zis că se schimbă!"

 
+3 click pentru
galerie

Terorizată de iubit şi secătuită de puteri! Dragostea a desfigurat-o şi la propriu şi la figurat pe Beyonce de România! De-a lungul timpului, ea a avut parte de multe evenimente violente trăite în compania lui Ibrahim, iubitul de origine arabă. Mai exact, atât prietenele ei, cât și mama acesteia au avut de suferit din cauza lui.

Mai exact, potrivit unor surse demne de încredere din preajma fostei iubite a lui Guță, Ibrahim ar fi "atins-o" pe fata ei și a lui Nicolae Guţă iar motivul ar fi fost unul halucinant! Micuța nu ar fi "păstrat" liniștea în momentul în care bărbatul s-a repezit asupra lui Beyonce într-o criză de gelozie.

Beyonce de România a intrat în direct la "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a mărturisit că a mai vorbit cu Ibrahim.

"Am vorbit cu el, mi-a zis că se schimbă. N-am acceptat. Nu îmi mai trebuie niciun bărbat niciodată, eu nu cred în schimbările astea aşa bruşte. Vreau să mă ocup de copilul meu. Asta e, eu m-am dat cu capul, eu m-am lovit. Acum s-a calmat şi mi-a zis că a făcut toate lucrurile astea pentru că era nervos," a declarat Beyonde de România, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest