Bia Khalifa a identificat motivele pentru care a fost bătută de iubit: „Toată lumea știe totul despre mine!”

 

Fosta concurentă de la iUmor a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre corecția fizică administrată de actualul partener.

 

Zilele trecute, Bia Khalifa a ajuns la IML cu dureri mari de spate, de picior stâng ș.a.m.d. Cauza? Câteva lovituri aplicate cu sălbăticie de partenerul său care o iubește, potrivit spuselor vedetei, dar care și-a schimbat brusc comportamentul. Așa că fata a trecut la cercetări: pe de o parte să vadă dacă are ceva rupt, pe de altă parte să afle de ce a încasat bătaia cu pricina. Bia Khalifa a povestit la Antena Stars cum a ajuns în situația actuală din cauza partenerului său cu care e împreună de două luni.

 

„Ieri m-am dus la IML pentru că mă simțeam rău și am asigurare medicală, să văd dacă e ceva grav. Mă doare spatele, piciorul stâng și am zis să fac cercetări. Situația este în felul următor. De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu. El susține că mă iubește și până acum mi-a demonstrat asta, dar dintr-o dată, radical, s-a schimbat. Am o stare de șoc. Nu am explicație, efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok”, a mărturisit Bia Khalifa, în cadrul emisiunii Star News.

 

Bia Khalifa a căutat să afle care ar putea fi cauzele pentru care a luat bătaie de la iubit, pentru că acesta doar a dat nu i-a prezentat și motivele. Fata a făcut cercetări și a ajuns la concluzia că s-ar putea să fi încasat bătaia din cauza geloziei partenerului pe manager, doar că iubitul Biei i-a spus mai apoi că nu are probleme cu acesta. Apoi, din cauza geloziei pe tânărul Andrei, un băiat care o șantaja cu hărțuirea prietenilor. În calcule ar putea intra drept motiv al bătăii și aerul de superioritate pe care vedeta îl degajă și când tace.

 

„S-a întâmplat ceva, probabil i-a spus cineva ceva, dar nu știu pentru că eu sunt o carte deschisă, sunt persoană publică, toată lumea știe totul despre mine. A fost gelos pe managerul meu, recunoscându-mi după că nu are nicio problemă cu el și pe încă un băiat, Andrei, cu care eu mai vorbeam, dar vorbeam din cauza faptului că mă șantajează să-i trimit bani, pentru că dacă nu îmi hărțuiește prietenii. El susține că eu am un comportament superior, în ciuda faptului că eu tac”, a adăugat fosta concurentă de la iUmor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest