Bia Khalifa, declarații în exclusivitate la Antena Stars despre relația cu Șișu: „Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace!”

 

Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care a purtat măști de protecție pe post de lenjerie intimă, a urcat pe rețelele de socializare poze în care apare în ipostaze tandre împreună cu rapper-ul Șișu. Fotografiile i-au determinat pe o parte dintre fanii blondinei să speculeze că între cei doi ar fi o poveste de iubire.

 

Bia Khalifa (21 ani) a publicat o serie de poze în care stă în brațele rapper-ului Șișu (43 ani). Firesc, fanii au început să se întrebe dacă sunt sau nu într-o relație Bia Khalifa și Sișu.

 

La Antena Stars, BiaKhalifa a mărturisit că găsește foarte incitant faptul că fanii pot trage singuri concluzii cu privire la posibila relație intimă cu rapper-ul. „Normal că am fost la Sișu. Unde m-aș fi dus altundeva decât la Sișu. (...) S-a agățat de Sișu (n.r. dress-ul). Fotografiile vorbesc de la sine. Aș prefera să las lumea să tragă concluzii de la sine, mi se pare mai incitant”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

 

Bomba sexy a dat cărțile pe față apoi, declarând că îl apreciază foarte tare pe artist, dar momentan relația este doar una de prietenie. Ea nu a exclus însă că legătura cu Șișu poate să avanseze: „Ne înțelegem foarte bine, este o persoană pe care eu o apreciez foarte mult. Nu cred că o să-mi schimb părerea despre el niciodată. Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace. Momentan suntem doar prieteni”.

 

Bia Khalifa este o fostă concurentă iUmor, care a uimit juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată. Ea a ales să poarte un halat sexy, iar pe dedesubt lenjerie intimă făcută din măști de protecție. S-a prezentat ca fiind prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă prin care poți vedea conținutul utilizatorilor doar pe bază de abonament.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest