Bia Khalifa, peste 20 de operații estetică la 20 de ani: „E fix cum l-am vrut, îl văd prin pansament!”

 

ultima intervenție chirurgicală pe care a făcut-o.

 

Bia Khalifa calcă apăsat pe urmele Biancăi Drăgușanu atunci când vine vorba de remodelarea corporală. La 20 de ani, vedeta are o groază de intervenții de înfrumusețare. Zilele trecute s-a operat pentru a treia oară la nas, într-o clinică din Iran. Concurenta de la iUmor a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că a avut și câteva probleme de sănătate, după ce analizele de sânge nu au ieșit tocmai bune, însă starea ei de sănătate este una stabilă după intervenția la nas.

 

„Am făcut operația mai târziu pentru că nu mi-au ieșit ok analizele de sânge. A trebuit să le repetăm și este foarte important pentru că totuși fac anestezie și Doamne ferește nu te mai trezești dacă nu se iau în calcul detaliile astea. Am ieșit din operație acum câteva ore. Sunt puțin amețită de la anestezie, dar e super ok. Sunt foarte fericită, e fix cum l-am vrut, îl văd prin pansament nasul și sper să fie așa și când o să-mi dau bandajele jos'', a declarat Bia Khalifa în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a afirmat că fostul iubit, Dani Mocanu, a susținut-o de fiecare dată în tot ce și-a propus să facă. Întrebată de reporterii Antena Stars în ce relații a rămas cu Dani, Bia a spus că, surprinzător, este singurul bărbat cu care a avut o relație și cu care mai păstrează legătura. Cei doi au fost văzuți zilele trecute împreună într-un mall din Capitală. „La mall ne-am văzut întâmplător. Noi ne-am împăcat, suntem bine, a rămas singurul fost cu care mai vorbesc. Ne certam din iubire. Ne mai vedem, mai vorbim, nu a fost nimic toxic după despărțire. El știe tot ce îmi place, nu mă mai întreabă”, a declarat Bia Khalifa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest