Bia Khalifa s-a împăcat cu cel mai important bărbat din viața ei: „Toți merităm o a doua șansă”

 

Timp de 6 ani cei doi nu și-au vorbit. Bărbatul a făcut primul pas, iar Bia este dispusă să plece în Mallorca pentru marea împăcare.

 

Bia Khalifa este una dintre vedetele autohtone căreia îi merge bine pe toate planurile. Puțini știu însă că pe cel familiar a întâmpinat o serie de probleme. Blondina a mărturisit recent că timp de 6 ani nu și-a vorbit cu tatăl său, dar acum este pregătită pentru marea împăcare, revenind la sentimente mai bune față de acesta.

 

În ultimii ani, între cei doi nu au existat alte conversații cu excepția unor saluturi de circumstanță. Dar acum blondina s-a împăcat cu cel care i-a dat viață, după ce acesta a făcut primul pas și i-a transmit un mesaj. Bia vrea să plece în februarie la el, în Palma de Mallorca, pentru o discuție mai amplă, fiind convinsă că tatăl ei s-a schimbat în bine.

 

„O să îi spun că nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat. Vreau să mă gândesc că tati e o persoană nouă, pentru că și eu sunt o persoană nouă. Toți ne schimbăm, toți merităm o a doua șansă și eu nu sunt Dumnezeu să judec. Sufletul meu acum este încărcat de bucurie, pentru că a ierta un om, a te împăca cu un om, pentru mine e așa ...nu știu. Îți vindeci rănile.”, a mărturisit Bia Khalifa, la Antena Stars, în exclusivitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest