Bianca Drăgușanu e pe poziții! Ce poate să facă pentru 3000 de euro

 
+2 click pentru
galerie

După ce a trecut furtuna divorţului, Bianca Drăguşanu este decisă să meargă mai departe chiar dacă nu-l mai are alături pe Victor. Conştientă că nu-l mai poate aduce pe băiatul de la meteo înapoi în braţele ei, roşcata spune că a lăsat trecutul în urmă. Mai mult, Bianca a pus mâna pe un contract care îi va aduce în buzunare nici mai mult nici mai puţin de 3000 de euro.


Există viaţă după Victor. Cel puţin asta ne arată Bianca Drăguşanu de când a divorţat de fostul soţ. Roşcata este hotărâtă să-şi ia viaţa de la capăt chiar dacă băiatul de la meteo nu-i mai este alături.

"Am încercat tot ce s-a putut pentru a-l aduce pe Victor înapoi, dar dacă decizia lui a fost să divorţăm, asta e…Nu am să stau să-mi ling rănile şi să mă plâng întruna! Până la urmă, am o casă, o maşină, o meserie şi nu îmi dă nimeni să mănânc!"


Şi pentru că ştie sigur ce vrea de la viaţă, Bianca e pusă pe făcut bani.Vedeta a semnat de curând un contract cu o marcă de maşini pentru a prezenta un nou automobil. Pentru acest eveniment, roşcata şi-a rotunjit conturile cu 3000 de euro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest