Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce s-a pozat cu Alexandra Bodi: „Ești penibilă cu diplomă!”

 

Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce interpreta de muzică de petrecere s-a pozat cu Alexandra Bodi, alias „Regina Tik-Tok-ului”! Blondina s-a dezlănțuit pe contul ei de socializare unde i-a adresat cuvinte grele artistei!

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua i-a vizitat pe Ionuț și pe Alexandra Bodi, cei care au facut senzație pe TikTok. Iar ca să marcheze momentul, interpreta de manele s-a fotografiat cu aceștia și a publicat imaginea pe pagina ei de social media.

Am fost în vizită la ea și la soțul ei. O familie extraordinară, cu frică de Dumnezeu, o familie cu mare dragoste unul față de celălalt și nu în ultimul rând, amuzantă”, a spus Carmen de la Sălciua pe InstaStory în urmă cu câteva zile.

Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua

Pentru că gestul lui Carmen de la Sălciua i s-a părut a fi unul doar de dragul aprecierilor pe internet, Bianca Drăgușanu a pus-o la zid pe artistă pe care a catalogat-o drept „o femeie penibilă cu diplomă”.

”Situația e următoarea: O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ba mai mult, blondina a ținut să îi atragă atenția că o faptă bună nu trebuie etalată pentru a fi lăudată de ceilalți, ci trebuie făcută cu sufletul deschis pentru bunăstarea celui amărât.

„Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă! Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefăcătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!”, a fost reacția acidă a Biancăi Drăgușanu după ce Carmen de la Sălciua s-a fotografiat cu Alexandra Bodi, alias ”regina TikTok-ului”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest