Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Lili Sandu, după ce a spus că îi este dor de burtica de gravidă: „Să mori tu? Să stai ca o moluscă?”/ VIDEO

 

Când Drăgușanca se enervează, atenție, că nu-i a bună! Așa cum s-a întâmplat și de data asta! După ce Lili Sandu a mărturisit că îi este dor de perioada în care a fost însărcinată, blondina a dat cu ea de pământ și de vedetele care pretind că vor să aibă, din nou, burtici de gravide.

Bianca Drăgușanu a devenit mai acidă ca niciodată cu vedetele din showbiz-ul autohton. După ce zilele trecute, făcea declarații controversate despre personalitățile care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, susținând despre acestea că au fost plătite ca să spună că au fost infectate, iată că de data asta, a avut câteva replici dure și pentru cele care pretind că le este dor de perioada în care au fost însărcinate!

La scrut timp după ce Lili Sandu a declarat, la doar o lună după ce a născut, că îi este dor de burtica de gravidă, Bianca Drăgușanu a atacat-o dur, susținând că nu crede nimic din ceea ce a spus proaspăta mămică, ci a aruncat niște cuvinte în vânt doar pentru că... sună bine.

„Afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!' Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou! Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia. (...) Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.” a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unui clip publicat pe contul său de instagram.

Cu puțin timp înainte ca Bianca Drăgușanu să le pună la zid pe cele care pretind că le este dor de perioada în care au fost însărcinate, Lili Sandu publicase pe contul său de socializare o fotografie în care era insărcinată, care a venit însoțită de mesajul care a înfuriat-o pe blondină: What a wonderful throwback! 🤍Missing my pregnancy days because I had an amazing time… (n.r. – Îmi e dor de zilele în care eram însărcinată pentru că a fost o perioadă nemaipomenită)'.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest