Bianca Drăgușanu, a răspuns haterilor: „Cât despre ținuta mea, la 40 de grade…”

 

Vedeta a sărbătorit-o pe micuța Sofia, dar în loc de reacții de „La mulți ani”, internauții au avut cu totul altceva de comentat, fapt care a stârnit o reacție acidă din partea blondinei.

 

Bianca Drăgușanu a serbat ziua de naștere a micuței Sofia, apoi a urcat o serie de imagini pe rețelele de socializare. O parte dintre internauți au întâmpinat postarea vedetei cu reacții călduroase, urându-i copilei „La mulți ani”, dar au fost și numeroase comentarii cu privire la modul în care era îmbrăcată vedeta. Ea le-a răspuns criticilor la Antena Stars.

 

„Mai mult de jumătate din mesajele care mi-au fost lăsate la poza cu copilul meu pe care am pus-o pe Instagram, mai mult de jumătate din mesaje în loc să îi ureze la mulți ani, de ziua ei, au fost să critice faptul că Sofia ar fi fost ciufulită, și îmbrăcată foarte urât, și că eu m-am afișat dezbrăcată, adică într-un sutien. Acuma, nu neapărat că dau explicații, dar la modul general, vreau să vă spun că a fost o zi de naștere ca la carte. În care copilul meu s-a îmbrăcat cu ce a vrut el, a mâncat ce a vrut el, a dansat cât a vrut el și s-a jucat cât a vrut el, de la începutul petrecerii și până la sfârșit”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

 

Totodată, ea a explicat că având în vedere condițiile, nici nu ar fi putut să se îmbrace în altceva. În plus, a spus de ce Sofia apare fără să zâmbească într-o serie de poze. „Copilul meu, da, în unele poze nu zâmbește pentru că el nu voia să facă poze. Efectiv m-am rugat de ea să stea la câteva poze, ca să avem amintiri pentru noi, când o crește. Și într-adevăr, nu îi convenea și se vedea pe fețișoara ei că nu îi convine. Și nu voia să stea la poze. Era ciufulită pentru că a țopăit încontinuu, în toboganul gonflabil, și să știți că în toboganul gonflabil nu se poate da cu fustiță, pentru că nu ar fi alunecat. Cât despre ținuta mea, la 40 de grade, pe balconul apartamentului meu, nu s-a putut să fiu îmbrăcată în altceva, decât așa cum m-ați văzut sau într-un costum de baie, dar cred că atunci frustram prea multă lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest