Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost agresată de Alex Bodi: „M-ai trădat, m-ai bătut și mi-a luat banii”/ VIDEO

 

Chiar dacă de-a lungul relației cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în diverse ipostaze șocante, în care se vedea clar că a fost agresată, blondina a preferat, de fiecare dată, să păstreze discreția în ceea ce privește tratamentele dure la care a fost supusă... până acum! Drăgușanca a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!

Spynews.ro a pus mâna pe o înregistrare șocantă a conversației telefonice dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu! Afaceristul a sunat-o pe blondină, din spatele gratiilor, pentru a-i mărturisi că este dezamăgit de alegerea ei de a se afișa lângă milionarul turc și pentru a-i reproșa faptul că nu a venit nici măcar o dată să îl viziteze în închisoare.

Bianca Drăgușanu a răbufnit și a ținut să îi precizeze lui Bodi că nu este într-o relație cu milionarul turc, cât despre vizitele în pușcărie, blondina i-a spus că Daria este cel care ar trebui să îl onoreze cu prezența, nicidecum ea.

„Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu.  Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex. Eu nu te-am trădat pe tine. Eu nu te-am înșelat pe tine. Tu m-ai trădat și ai adus femeia în casa mea și i-ai dat inelul meu. Te rog să îți vezi de relația ta cu Daria. Eu nu cred în tine. Ce s-a întâmplat cu Daria, s-a evaporat?”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost agresată de Alex Bodi

Pe lângă cuvintele dure pe care i le-a adresat lui Bodi, Bianca Drăgușanu i-a reproșat și faptul că a fost alături de el necondiționat, in ciuda bătăilor pe care le-a încasat de-a lungul celor doi ani de zile, din partea lui!

„Alex, Alex! Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, a mai spus blondina!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest