Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău: "Şi-a dat seama..."

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus oficial adio, anunțul fiind făcut inițial de fostul iubit al blondinei. Acesta a ales să facă public actualul său status sentimental printr-o postare pe rețelele de socializare, unde spune că cei doi au ales să pună punct relației, din cauza nepotrivirii de caracter.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit', a scris Gabi Bădălău pe contul său de Instagram.

Vedeta spune că această despărțire s-a întâmplat în realitate în urmă cu câteva săptămâni, însă fostul ei partener ei abia acum și-a dat seama de acest lucru. Motivul ce a produs ruptura a fost infidelitatea, spune Bianca.

”Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni că nu mai sunt împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest