Bianca Drăgușanu, așa cum puțini au văzut-o: "Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată”

 

Diva sexy a străbătut întreaga țară pentru a ajunge la Timișoara, pe mâna unui renumit medic. Ce intervenție a suferit blondina?

 

Ori de câte ori are o problemă cu dantura, iubita lui Gabi Bădălău ia drumul Banatului, mai précis al Timișoarei. Motivul ar fi că aceasta este extrem de loială unuia dintre medicii care au ajutat-o să aibă zâmbetul dorit. Bianca se numără printre primele vedete de la noi care au apelat la fațetele dentare încă de pe vremea când nu erau atât de renumite. De fiecare dată, Bianca a ales aceeași clinică, dar și același medic pentru a avea parte de servicii medicale stomatologice. La fel s-a întâmplat și acum când aceasta a zburat din nou la Timișoara. De data aceasta, Bianca nu a ajuns singură la medic, ci însoțită de sora ei.

 

Bianca Drăgușanu a stârnit îngrijorare în comunitatea sa de pe Instagram cu ultimul anunț pe care l-a făcut. "Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată, dar imi revin încet-încet. Partea bună și frumoasă este că am ales cel mai bun doctor implantolog. (...) Alături de mine este și sora mea care mă susține.", a povestit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

 

Așadar, cel mai probabil, vedeta a recurs la un implant dentar pentru care a avut nevoie de o anestezie locală. De altfel, tot pe contul de socializare, cu doar câteva zile în urmă, diva a anunțat că va recurge la mai multe procedee estetice, întrucât s-a intrat deja în vară și nu își dorește ca ridurile să-i iasă cumva în evidență.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest