Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa vedetelor care au avut COVID-19! Nu crede în existența virusului: “E un mare trend”

 

Atenție! Bianca Drăgușanu a ieșit la atac! Blondina nu crede în existența noului coronavirus și a aruncat cu săgeți în vedetele care au fost infecatate cu COVID-19 pe care le acuză de strategii de promovare.

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de declarații controversate, privind noul coronavirus, după ce a prezentat câteva simptome de răceală. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a spus că așteaptă și ea o ofertă pentru a spune că are COVID-19, așa cum, spune ea, au făcut toate celebritățile din România.

Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

Seria declarațiilor controversate a continuat, iar Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze și că nu ar putea fi plătită niciodată de nimeni, ca să spună că este infectată cu noul coronavirus.

“Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai adăugat aceasta pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest