Bianca Drăgușanu, atacată în public! Alex Bodi a intervenit în scandalul de proporții! VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a fost atacată dur, iar totul s-a întâmplat în public. Vedeta a fost umilită și acuzată ca nu are grijă de fetița ei, iar în scandalul de proporții a intervenit până și Alex Bodi!

Un întreg scandal a început pe contul personal de instagram al lui Alex Bodi. Bianca a fost pusă la zid de o femeie și acuzată că nu se ocupă de fetița ei. „Micuța Sofia ce face? Poate va răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă” a fost comentariul urmăritoarei.

Iubitul blondinei a reacționat imediat! Afaceristul nu a putut sta cu mâinile în sân, în timp ce iubita lui era denigrată, așa că a sărit să îi ia apărarea.

Bodi a dat de pământ cu cea care a jignit-o pe Bianca: „Eu zic să te potolești, că acum nu ai dreptate. Dacă părinții tăi nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasă fără scântei!” a fost răspunsul lui Alex Bodi la comentariul răutăcios al urmăritoarei.

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu este acuzată că și-a lăsat fetița în grija mamei sale. Vedeta a fost criticată de nenumărate ori pentru acest lucru, însă ea și-a dorit ca Sofia să crească înconjurată de iubirea bunicilor ei.

Vedeta o iubește foarte mult pe cea mică și încearcă mereu să o răsfețe. Blondina o tratează pe fiica ei ca pe o prințesă și îi face toate poftele, iar Sofia este extrem de apropiată de mama ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest