Bianca Drăgușanu, bruscată și strânsă de gât de Alex Bodi! A fost lovită până și un prieten de-al lui! Imagini șocante/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost, din nou, protagoniștii unui moment șocant! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe afacerist în timp ce o brusca și o strângea de gând pe blondină, iar un prieten de-al lui i-a ținut isonul! Imagini șocante!

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi anunțau că s-au împăcat, deși la separare blondina spunea că nu mai există cale de întoarcere în brațele fostului soț. Chiar și așa, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro au imortalizat un moment deloc demn de un cuplu amorezat.

În fața unuia dintre cele mai exclusiviste restaurante din București, Bianca Drăgușanu a fost bruscată de Alex Bodi. Mai jos o să vă prezentăm pas cu pas filmul episodului șocant.

Bianca Drăgușanu este ținută cu forța în brațele lui Alex Bodi. La scurt timp, în peisaj, apare și prietenul acestuia care i-a dat două palme peste ceafă blondinei. Afaceristul nu se arată deloc deranjat de gestul bărbatului și continuă să o țină pe fosta soție strâns în brațe.

Deși Bianca încearcă să scape din mâinile lui Bodi, nu are niciun succes.

În clipul de mai sus, imaginile vorbesc de la sine. Bianca încă este ținută cu forța, iar Alex Bodi nu pare că ar avea nicio intenție să îi dea drumul.

Alex Bodi schimbă tactica pentru ca Bianca Drăgușanu să nu mai opună rezistență. Astfel că de la strângerea în brațe, afaceristul începe să o strângă de gât și să o zgâlțâie pentru a înceta să se mai zbată.

Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro reprezintă un episod de-a dreptul șocant ce a avut loc chiar în fața localului pe care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu îl frecventează deseori pentru preparatele fine.

Din clipurile de mai sus, se poate înțelege, cu ușurință, că Bianca Drăgușanu a fost victima violenței domestice, manifestată prin gesturi brutale exercitate de Alex Bodi, cât și de prietenul acestuia. Noi ținem doar să le amintim celor doi bărbați că violența se pedepsește prin lege!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest