Bianca Drăgușanu, cu bagajele în zăpadă, după un scandal monstru cu Gabi Bădălău!

 

Sărbătorile de iarnă nu se anunță deloc liniștite pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care s-au certat și sunt iarăși separați.

 

După ce s-au simțit fantastic la Milano și Londra lunile trecute, iată că aerul de România, fie el și de munte, nu le priește deloc Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. O escală de weekend la Sinaia s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru cuplu. Cei doi s-au certat îngrozitor, în fața unui hotel de 5 stele din stațiunea montană.

 

Reporterii Antena Stars au aflat detalii importante despre cei doi îndrăgostiți, asta chiar în timp ce se aflau într-o plimbare la munte, cu ocazia sfârșitului de săptămână. Bianca Drăgușanu au decis să meargă la relaxare, însă nu prea le-au ieșit lucrurile așa cum spearau. Aceștia s-au certat destul de tare în momentul în care erau cazați la un hotel de fițe, asta pentru că Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să se întoarcă acasă. Gabi Bădălău a vrut să-i dea o lecție iubitei, așa că nu a ajutat-o cu bagajul, astfel că diva a fost nevoită să-și care singură lucrurile până la mașină, dar nu oricum, ci prin zăpadă.

 

Certurile sunt la ordinea zilei între cei doi îndrăgostiți, pentru că, cel mai probabil cu atât mai dulci sunt împăcările. Bianca Drăgușanu nu a ascuns că își dorește mai mult de la relația cu Gabi Bădălău, susținând că „a treia oare e cu noroc”, după căsătoriile eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi.

 

De altfel, în cadrul unei emisiuni televizate, Bianca Drăgușanu susținea recent: „Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”. Episodul de la Sinaia, când a rămas cu bagajele în zăpadă, o poate face pe divă să se mai gândească o dată asupra deciziilor majore pe care urmează să le ia în viață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest