Bianca Drăguşanu, declaraţii fără precedent despre căsnicia cu Alex Bodi! Totul despre violenţele din cuplu/ VIDEO

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat marţi, pe 10 martie, la numai jumătate de an de când s-au căsătorit civil! În doar şase luni, cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat, de nenumărate ori, semn că relaţia lor nu a mers încă de la începutul mariajului! În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, blondina şi-a făcut curaj şi a vorbit despre episoadele de violenţă şi despre crizele de gelozie pe care le-a îndurat în relaţia cu Alex Bodi.

Cu inima îndurerată, Bianca Drăguşanu a făcut o serie de declaraţii fară precedent despre căsnicia cu Alex Bodi. Blondina a confirmat toate spusele afaceristului despre comportamentul efervescent pe care îl avea atunci când devenea gelos. Mai mult decât atât, Bianca a marturisit că principalul motiv al divorţului a fost că fostul partener de viaţă nu a reuşit să se schimbe, în ciuda tuturor promisiunilor pe care i le-a făcut de-a lungul relaţiei.

„El a spus cu gura li că nu are ce să îmi reproşeze mie. El a spus cu gura lui că a fost agresiv, că a fost infidel, că a incercat să se schimbe. Schimbarea nu i-a reuşit, de aia ne-am despărţit. Nu contest faptul că ne-am iubit, că poate eu i-am fost iubirea vieţii lui şi el, mie, dar totul este trecător. (...)Nu am mai fost fericită. Atâta timp cât definiţia iubirii nu este aceeaşi pentru amândoi, atunci nu. S-a încheiat. Bine că s-a încheiat.” a spus Bianca Drăguşanu.

Au semnat un contract prenupţial

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a decarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult.” a spus Bianca Drăguşanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest