Ce a spus Bianca Drăgușanu despre carantinarea forțată a lui Alex Bodi: „Se exagerează la greu”

 

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații despre carantinarea forțată a lui Alex Bodi, după ce afaceristul a fost oprit de oamenii legii din cauza vitezei excesive pe străzile din Capitală, moment în care au descoperit că ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu.

Potrivit spuselor Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi a fost operat de hernie ombilicală în urmă cu două săptămâni, iar Poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. După ce oamenii legii l-au găsit în baza de date la DSP, l-au băgat în carantinare forțată.

Totodată, blondina a ținut să menționeze că Alex Bodi s-a întors dintr-o țară în care nu este declarată stare de urgență, cu un avion privat, astfel că nu a periclitat sănătatea nimănui. Iar la întoarcere, a stat izolat la domiciliu.

„Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Alex Bodi a fost carantinat forțat după ce a fost oprit de Poliție pentru viteză excesivă. După ce a apăsat la maximum pedala de accelerație a Lamborghini-ului său și a ajuns la 104 km/ h pe străzile din Capitală, a intrat în vizorul oamenilor legii, care au constat că nu a respectat nici perioada de izolare, dat fiind că abia se întorsese din străinătate.

Afaceristul a primit o amendă de peste 2.000 de lei, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și trebuie să stea două săptamâni într-un centru de carantină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest