Bianca Drăguşanu, despre celebra "bătaie" cu domnişoarele găsite în apartamentul lui Gabi Bădălău: "Eu sunt o doamnă!"

 


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau în apartamentul în care a avut loc petrecerea la care a cântat și Florin Salam. Joia trecută, Bianca și Gabi s-au certat, ea ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei patru dimineața pentru a se împăca. Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam.

Bianca Drăgușanu a răbufnit, iar în cadrul emisiunii TV a precizat că ea nu a lovit pe nimeni pentru că are un anumit statut.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu daca vreau sa fac ceva fac, dar nu este asa cum se spune. Se exagerează. Tot ce ma deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare asa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violenta, dar daca ma deranjeaza ceva, impun respect. (…)

Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat buna seara si au plecat.

Nu eram inarmată. (…) Dacă cineva face vreo actiune, fac si eu.

Eu nu ma duc pe la barbati prin casa sa prestez servicii. Daca cineva o sa aiba o problema cu mine si spune ca eu sunt autoarea acestui film SF mergem sa vedem cine are dreptate„, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest