Bianca Drăgușanu, despre întâlnirea cu Alex Bodi de la restaurant: „Nu sunt obligată să mă justific!”

 

Cu două săptămâni în urmă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit la un restaurant de lux din Capitală. Imediat s-a speculat în privința unei eventuale împăcări între cei doi. Blondina a dat cărțile pe față și a spus cum a decurs întâlnirea cu fostul soț.

 

Căsătoria dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una tumultuoasă, cu numeroase suișuri și coborâșuri. Numeroase certuri și scandaluri au presărat povestea de iubire dintre cei doi, care, în cele din urmă, nu a mai rezistat, Bianca și Alex considerând că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate.

 

Recent, cu nici două săptămâni în urmă, cei doi au fost văzuți din nou împreună, într-un restaurant exclusivist din București. Bianca Drăgușanu a fost întrebată în cadrul unei emisiuni TV ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care a dat nas în nas cu Alex Bodi. Blondina a mărturisit că nici măcar nu dorește să îi mai audă numele afaceristului, iar motivul este unul cât se poate de simplu.

 

Fotomodelul a spus că relația ei de acum cu Gabi Bădălău merge foarte bine, chiar dacă mai există mici certuri. Ea a dezvăluit că îl iubește extrem de mult, iar sentimentul este unul reciproc, așa că nu mai există o a treia persoană care să le distrugă dragostea neprețuită. Bianca Drăgușanu a mai spus că Alex Bodi ține de domeniul trecutului și că nu-I mai trezește niciun sentiment. Vedeta a afirmat că l-a făcut pe Alex Bodi cunoscut și că, din moment ce relația lor amoroasă s-a terminat, acest bărbat nu mai este un subiect de interes pentru ea.

 

”L-am facut vedetă, la revedere! Am fost salutată, în fața unui restaurant, atât. Acum văd că se descurcă singur. Un om care a venit să mă salute, altceva nu mă interesează. Eu nu sunt obligată să mă justific”, a povestit Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest