Bianca Drăgușanu, despre operația de mărire a posteriorului: „Mie îmi place să fiu tunată”

 

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu este veterana operațiilor estetice și nici că putea fi mai mândră de acest lucru. Ultima intervenție a constat într-o mărire de posterior, iar acum se pregătește pentru o alta, pentru a arăta mai bine ca niciodată.

În urmă cu câteva luni, a devenit destul de evident că Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă intervenție estetică, dar de data aceasta, la nivelul posteriorului. Și chiar dacă și-a dorit să țină secret acest lucru, schimbarea din ultima perioadă a fost mărturia clară a intervenției.

După ce a fost întrebată de admiratorii săi dacă a mai intervenit asupra fizicului ei în vreun fel, Bianca Drăgușanu le-a răspuns prin intermediul unui filmuleț pe social media în care a confirmat că a posteriorul ei a suferit modificări și unde a anunțat că urmează să își mai facă o intervenție.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

O împătimită a operațiilor estetice

Bianca Drăgușanu este clienta fidelă a medicului estetician. Blondina îi trece pragul acestuia, ori de câte ori îsi dorește să mai facă mici schimbări asupra fizicului ei, iar dorințele de acest gen sunt destul de dese, dacă e să ne luăm după cât de tunată este.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest