Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nuntă şi copii! Se pregăteşte să fie mamă pentru a doua oară: „Doi băieţi dintr-o dată”

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc! Cu multe despărţiri şi împăcări la activ, cei doi le-au dat peste nas răutăcioşilor care nu credeau în relaţia lor, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată.

După ce s-au căsătorit, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se gândesc serios şi la un copilaş împreună. Chiar dacă fiecare are un copil din relaţiile anterioare, cei doi îşi doresc să conceapă un rod al dragostei pe care şi-o poartă.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Bianca Drăguşanu a oferit detalii despre mariajul cu Alex Bodi. Se pare că este mai fericită ca niciodată şi în ciuda micilor tachinări pe care le au, cei doi sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt.

„Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate ca nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul - haine şi pantofi, până la capitolul - orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (...) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit. Când am fost la Monaco, am intrat amândoi de mână şi toată lumea şi-a ridicat telefoanele, ca să ne facă poze. După aia ne-a dat lumea tag şi am apărut pe instagrmul unei pagini VIP. (...) Noi nu am puttu sta unul fără celălalt, chiar dacă au fost anumite impedimente. Iar cererea în căsătorie a fost una demenţială” a spus Bianca Drăguşanu

După ce s-a vehiculat că plănuiseră cununia religioasă în secret, iată că lucrurile nu au stat deloc aşa. Bianca Drăguşanu a mărturisit că nici vorbă de nuntă, acum, dar... la primăvară, alta va fi situaţia. Mai mult de atât, poate ca nu este perioada potrivită de nuntă, dar este ideală pentru făcut copii. Blondina a dezvăluit că îşi doreşte mult să rămână însărcinată până la Crăciun.

„Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. (...) El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul.” a completat Bianca Drăguşanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest