Bianca Drăgușanu, dezvăluiri exclusive la Antena Stars în privința alimentației: „Sunt ca un rechin!”

 

Multă lume își pune întrebarea ce diete ține Bianca Drăgușanu pentru a-și menține silueta. Diva și-a dezvăluit secretele în exclusivitate la Antena Stars.

 

Multe adolescente visează să aibă corpul Biancăi Drăgușanu, 40 de ani, însă nu multe reușesc. Firesc, sunt numeroase femei care se întreabă ce face vedeta pentru a se menține tot timpul în formă, ce alimente consumă, la ce a renunțat să mai mănânce. Surprinsă într-un moment în care cumpăra covrigi, diva a făcut o serie de mărturisiri care pe mulți îi vor șoca.  

 

În exclusivitate la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este o pofticioasă, că sunt unele momente în care pur și simplu nu se poate abține și nu ține cont de câți carbohidrați introduce în organism. Fapt destul de ciudat, având în vedere silueta perfecta a blondinei. Ea a dezvăluit că atunci când are poftă poate să combine inclusiv covrigi pufoși cu cartofi prăjiți!

 

„Uneori am poftă să mănânc dulceață de prune cu castraveți murați. Am luat 20 de covrigi, și 10 iaurturi, și jumătate i-am ronțăit eu, și jumătate i-am făcut cadou croitoreselor mele, ca să nu mă simt vinovată că am mâncat singură. Erau așa calzi și pufoși. Asta a fost pofta mea, de când m-a trezit, de la prima oră. Și lângă covrigi era un grill, de street food, de unde mi-am laut cartofi prăjiți cu parmezan și usturoi”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

 

Blondina susține că atunci când își face poftele are un alt tonus: „Am mâncat iaurtul pe care i-am luat de la covrigărie cu covrigii. Ce mă taie pofta, nu mă abțin, nu fac des chestia asta. Viața este scurtă (...) Dar am pofte foarte mari, și de dimineață am făcut combinația asta de carbohidrați, care mă face să mă simt foarte bine și foarte fericită la ora asta. (...) Am perioade în care ciugulesc non stop. Nu îmi dă cu virgulă, pentru că sunt ca un rechin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest