Bianca Drăgușanu, fără pic de machiaj și fără... haine! Imagini interzise cardiacilor! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu este, de departe, una dintre cele mai sexy femei din showbiz! Iar pe zi ce trece surprinde din ce în ce mai tare cu aparițiile fierbinți, semn că viața de burlăciță îi priește! Iar drept dovadă stă ultima ipostază în care s-a lăsat fotografiată! Atât vă mai zicem: sunt imagini interzise cardiacilor!

Chiar dacă s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare că trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Sau cel puțin, asta dă de înțeles prin ipostazele în care se afișează în utlima perioadă. Blondina a renunțat la inhibiții și la... haine, și s-a lăsat pozat în ipostaze uluitoare!

Conștientă de atuurile ei fizice, Drăgușanca a publicat pe contul ei de socializare o serie de fotografii din pat, nemachiată și goală. Iar shooting-ul a avut loc chiar în camera de hotel de la Istanbul.

Așa cum era de așteptat, comentariile de admirație și inimioarele au curs în valuri pe contul său de socializare, dovadă că urmăritorii ei apreciază asemenea ipostaze.

Bianca Drăgușanu vrea să se mute în Dubai

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a pus gândurile în ordine și a aruncat bomba! Are de gând să se mute în Dubai cu tot cu fiica ei, Sofia. Blondina a mărturisit că își dorește să deschidă un business în orașul luxuriant și să calce pe urmele prietenei ei, Ramona Gabor, care duce o viață incredibilă în „Raiul Bogătașilor”.

”Să vă dau eu o știre bombă! Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viața în Dubai chiar este ca-n Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, cât ne place nouă. Sofia, vine mami după tine, abia aștept, te iubesc!”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagian sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest