Bianca Drăgușanu, în alertă maximă! Ce a pățit Sofia: „Și eu reacționam la fel, când eram de vârsta ei!”

 

Diva caută soluții, după ce problemele micuței se țin lanț. La ce remediu a recurs Bianca Drăgușanu.

 

Varianta Delta a pus stăpânire pe România și toată lumea resposabilă este îngrijorată să nu contacteze virusul, pentru ca apoi să apară complicații. În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu s-a arătat speriată de răspândirea cu repeziciune a acestei tulpini, atât pentru ea, cât și pentru fata sa, Sofia, care are o serie de sensibilități aparte.

 

Cum România este în continuare pe o pantă ascendentă a infectărilor, blondina a explicat că este mereu în alertă, asta din cauza faptului că întâmpină probleme mari cu Sofia, fiica sa, în această perioadă. Vedeta are grijă ca niciuna dintre ele să nu se îmbolnăvească, ba mai mult, încearcă să se ferească pe cât se poate de tare de COVID-19.

 

Diva a dezvăluit că a apelat la vitamina C pentru o imunitate puternică, iar Sofiei i se administrează în fiecare zi aceasta. De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că din punct de vedere al stării de sănătate fetița sa îi seamănă foarte mult pentru că și ea când era copil era la fel de bolnăvicioasă și răcea extrem de repede.

 

„În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în parte!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.ro.

 

Bianca Drăgușanu nu se teme, în schimb, că Sofia ar putea contacta virusul de la grădinița unde învață. Asta pentru că e o unitate de învățământ privată, unde se pune mare accent pe măsurile de prevenție împotriva Covid 19: „Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte. În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă cu contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest