Bianca Drăgușanu, într-o ipostază interzisă minorilor! S-a pozat fără haine și întinsă pe podea! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Bianco, Bianco, ce ne faci tu nouă! După despărțirea de Alex Bodi, blondina postează din ce în ce mai des fotografii care taie respirația oricui, în fel și fel de ipostaze! Oare... ca să îi arate fostului soț ce a pierdut?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton! Fosta soție a lui Alex Bodi se bucură de un trup de zeiță, iar datorită atuurilor ei fizice ar putea cuceri orice bărbat. Și o știe prea bine!

Recent, blondina a postat pe contul său de instagram o fotografie extrem de sexy, în care a lăsat totul la vedere! Doar în lenjerie intimă și în poziție de flotare pe podea, Bianca Drăgușanu a reușit să crească ritmul cardiac al tuturor reprezentanților de sex masculin.

Așa cum era de așteptat, imaginea postată de Bianca a adunat mii de aprecieri și comentarii pozitive cu rapiditate, semn că ipostaza în care s-a afișat a fost pe placul urmăritorilor săi!

Nu mai există cale de împăcare cu Alex Bodi

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a fotografiat cu un buchet de trandafiri albi în brațe, căruia i-a atașat mesajul „Sfârșitul poveștii”. Fanii vedetei sunt convinși că florile au fost trimise de Alex Bodi, chiar dacă blondina nu a confirmat, încă, acest lucru. Iar după mesajul pe care l-a scris, este clar că bomba sexy nu mai crede că există cale de împăcare cu fostul soț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest